Fotenie v plaza beach rezorte

Letný editorial


Toto leto sme fotili s dievčatami krásny letný editoriál v žltých sviežich tónoch a som presvedčená o tom, že táto krásna kombinácia môže byť pre budúce nevesty veľmi inšpiratívnou a dodá im odvahu skúsiť možno nie až tak časté kombinácie farieb svadobnej výzdoby, kytice, či celkového looku. Fotili sme v priestoroch hotela a kúpaliska Plaza beach rezort v Prešove, čo je naozaj výnimočné miesto pre vašu svadbu. Na prípravy nevesty sme využili krásny svadobný apartmán, ktorý majú v ponuke a z ktorého je veľmi pekný výhľad či už na bazény, alebo široké okolie. Tieto priestory sa dajú využiť napríklad aj na rozlúčku so slobodou.


V priestoroch reštaurácie nám dievčatá z FlorDeluxe pripravili krásny svadobný stôl, ktorý pôsobil luxusne, osviežujúco a elegantne zároveň. Vždy sa poteším spolupráci s týmito dievčatami, pretože jednodznačne dokážu splniť predstavy každej nevesty, pripraviť svadobnú výzdobu či tlačoviny na akúkoľvek tému, alebo farebnosť a neboja sa aj odvážnejších kombinácií. Ak hľadáte naozaj profi svadobnú agentúru aj na svadbu na kľúč, tak určite odporúčam všetkými desiatimi a som presvedčená o tom, že budete spokojní.

Je pre mňa cťou na foteniach, ale aj na reálnych svadbách spolupracovať s kvalitnými lokálnymi svadobnými dodávateľmi a tak som rada, že aj tento krát sa podarilo dať dokopy super tím.


Nádhernú, ale aj veľmi chutnú svadobnú tortu nám pripravila Lucka Cviková, ktorá podľa mňa dokáže upiecť všetko a skutočne krásne :). Letná torta s citrónovým krémom a citrusovým ovocím je na letnú svadbu ako stvorená a Lucka sa do témy trafila na sto percent, či už vizuálne, alebo chuťovo, za čo jej patrí veľká vďaka. Tá patrí samozrejme aj ostatným dodávateľom, či už je to Kriszta Tatar, ktorá nám nevestu krásne nalíčila a nebála sa použiť aj výraznejší farebnejší make-up, najšikovnejší kaderník Lukáč Očenáš, ktorý robil svadobný účes pre našu Danku alebo klenotníctvo Egne, odkiaľ nám zapožíčali prekrásne svadobné šperky, vyrobené poctivo a veľmi precízne. Ich novinkou sú obrúčky s odtlačkom prsta, čo je veľmi originálne, vyzerá to krásne a je to pamiatka na celý život.


Samozrejme by som sa chcela poďakovať aj skvelému svadobnému salónu a dievčatám z neho Glamour of angels za zapožičanie nádherných svadobnývh šiat a rovnako aj Ozete, odkiaľ mal ženích celý svoj outfit. Bez nich by to nemohlo takto krásne vyzerať, pretože outfity patria k najdôležitejším prvkom celej svadby. Šaty s kvetmi nám skvelo zapadli do témy letnej svadby, rovnako ako svetlý letný oblek, ktorý sa dá využiť na svadbu, ale aj na menej formálne príležitosti a dá sa rôzne variovať.


No a v neposlednom rade veľká vďaka patrí aj Danke a Viktorovi, ktorí nám zapózovali, celý deň boli pozitívne naladení, usmiatí, trpezliví a spolupráca s nimi bola skvelá. Bola to naozaj radosť fotiť celý tento krásny deň, aj keď počasie nám nevyšlo podľa predstáv. Tak to však býva aj počas reálnych svadieb a tak vám ďakujem ak ste čítali až do konca a až sem pridávam fotočky :).

Priestory: Plaza beach rezort

Šaty: salón Glamour of angels

Oblek: Ozeta

Výzdoba, tlačoviny: Flordeluxe

Torta: Lucka Cviková

Obrúčky: Klenotníctvo Egne

Make-up: Kriszta Tatar

Účes: Lukáš Očenáš